19 Mart 2013 Salı

TOUREXPI DESTİNASYON YÖNETİMİNDEN RAFİNESSE TRAVEL’E ÖDÜL



Geniş okuyucu kitlesine sahip olan ve önemli turizm dergilerinden biri olan Tourexpinin düzenlemiş olduğu 3. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri sahiplerini buldu. İlçemizde faaliyet gösteren turizm acentelerinden Rafinesse Travel Turizm Acentesi de dergi okurları tarafından ödüle layık görülerek yılın en iyi turizm acentesi seçilmiştir. Rafinesse Travel çalışanlarını ve Acente sahibi Hikmet Atilla’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz”
TOUREXPI BASIN BÜLTENİ
Geleneksel 3. Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri sahiplerini buldu.
Yurtiçi ve yurtdışında katılan 40.000’den fazla okuyucu oylarıyla belirlenen Tourexpi Destination Management Awards ödülleri sahiplerini buldu. Toplam 42.114 okuyucunun oylarıyla belirlenen ödül sahipleri, Türk turizminde önemli bir yere sahipler. Gerek kişisel, gerek kurumsal veya sektörsel çabaları okuyucular tarafından değerlendirildi.
Özellikle yabancı basının büyük ilgi gösterdiği ödüller, hak sahiplerine daha sonra bildirilecek bir tarihteki bir etkinlikte teslim edilecek.
Tourexpi ile 8 yıl
8 yıldır 4 dilde yayın yapan ve seyahat edenleri ve turizm sektörünü bilgilendirme ve haber platformu olan Tourexpi, oy kullanan okuyucuların görüş ve yorumlarını özetleyerek bir araya getirdi:
Yılın En İyi Turizm Acentesi Ödülü
Rafinesse Travel  – Didim
Rafinesse Travel, küçük veya orta ölçekli seyahat acentelerinin kısıtlı maddi imkânlarla Türk turizmine ve etki alanlarındaki destinasyonlara ne denli büyük katkı sağlayabileceklerinin en iyi örneği. Türkiye’den birçok namlı büyük seyahat acentesinin katılmadığı önemli etkinliklere tek başına katılan Rafinesse Travel, Türkiye ve Didim’in tanıtımında önemli sorumluluk üstlendi. Mütevazı maddi imkânlara rağmen nerdeyse tüm yurtiçi ve yurtdışı kongre, fuarlar, workshoplar ve benzeri etkinliklere aktif katılımcı olarak sadece kendisini değil, Türk turizmini ve özellikle Didim’i küresel pazarlarda büyük başarıyla temsil etmesi, daha ziyade küçük bir seyahat acentası olan Rafinesse Travel’e son derece kurumsallaşmış, profesyonel ve iyi yönetilen bir seyahat acentası görünümü veriyor. Ayrıca Didim’de tüm STK, resmi kuruluşlar ve kamu yöneticileriyle yakın işbirliği imkânlarını zorlayan Rafinesse Travel, Didim turizminin sağlıklı gelişmesine önemli katkı sağlamış ve çok sayıda yatırımcıyı Didim’e çekmeyi başarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder